Plasztikus dekoráció PDF Nyomtatás E-mail

A plasztikus betűvágás igen nagy népszerűségnek örvend, hiszen könnyedén lehet látványos 3 dimenziós dekorációs elemekkel növelni a meglévő arculat hatásfokát. Lehet kombinálni meglévő elemekkel, de önállóan is kiválóan megállja a helyét, és nem elhanyagolható, hogy nagy mértékben figyelemfelkeltő megoldás.


A plasztikus betűvágás, habvágás rövid leírása:

  • Ezzel a lehetőséggel nagyon változatos dekorációs felületeket hozhatunk létre, betűk és különböző alakzatok kivágásával, kombinálva világító, él-világító táblával, de önmagában is kiváló megoldás.
  • Plasztikus homlokzati feliratok és emblémák kültéri elhelyezésének előnye, hogy 10 cm-nél vékonyabb anyagnál, valamint 1 négyzetméternél kisebb különálló felületeknél nem építési engedély köteles.
  • Az anyagok vastagsága 2-3-4-5-8-10 cm lehet, amit igény szerint, színskála alapján kiválasztott kültéri UV álló festékkel tudunk bevonni.

A plasztikus betűvágás egy 3 dimenzióban megjelenő arculat

Tulajdonképpen csak a betöltésre váró tér, azaz az elhelyezhető felirat, vagy forma nagysága határozza meg, hogy milyen vastagságú anyagot célszerű hasz- nálni, hiszen a túlzott vastagság a láthatóság, olvashatóság rovására mehet.

A forgalomban kapható jó minőségű anyagtáblák 120×60 cm nagyságban állnak rendelkezésre, amelyek vastagsága 2-10 cm között változik. Amennyiben X-Y irányban 58 cm-nél nagyobb, vagy 10 cm-nél vastagabb feliratra, formára lenne szüksége, akkor sincs probléma, hiszen speciális, ragasztásos eljárást alkalmazva növelni tudjuk a plasztikus elemek méretét.


A plasztikus elemek alkalmazása a portál, vagy kirakat dekorációban nagy mértékben növeli üzlete feltűnését, észrevehetőségét!


Mennyibe is kerül?

Kérjen árajánlatot! »»


Vagy hívjon bennünket
Skype-on ingyen!

Skype Me™!